آموزش حذف جاسوسی Google Photos

 

 

اگر از کاربران اندرویدی باشید، حتما از Google Photos مطلع هستید. این ویژگی که در زیر مجموعه اکانت Google شما قرار می گیرد، تقریبا هر تصویری  که تهیه می کنید را به اکانت شما ارسال می کند و به قول خودشان از آن بکاپ تهیه می کند! در ادامه با ما همراه باشید...

اما غافل از این که عکس های بسیاری وجود دارند که ما دوست نداریم دست اجانب بیافتد! و تازه بدتر اگر بدانید آن ها را دسته بندی هوشمند نیز می کند. مثلا من به شخصه هنگامی که چند عکس پشت سر هم از ژست های مختلف گرفتم هنگامی که پس از مدت ها به گوگل فوتوز اکانت مراجعه کردم، متوجه شدم دارد تنها همان پوشه را به صورت GIF نمایش می دهد! پس پیشگیری بهتر از درمان است. با وجود این که گوگل به صورت مشخص و صحیح هیچ راهی برای جلوگیری از ارسال تصاویر و ویدئو ها وجود ندارد و این یعنی جاسوسی مطلق! اما از جایی که بالاخره هر چیزی راهی دارد برای این مشکل هم چاره ای هست.

غیر فعال سازی Google Photos

۱) اگر تنها می خواهید پشتیبان گیری گوگل فوتوز را متوقف سازید، اپ Google photos را بر روی دستگاه موبایل تان باز نمایید. در گوشه بالا و چپ، آیکن منو را لمس کنید. Settings > Back up & Sync را انتخاب کنید. در بالا آن را به Off تغییر دهید.

تازه های کامپیوتر نسل جوان

 

۲) اما اگر نه، بیشتر مایلید تا کل سرویس بکاپ گیری و سر در آوردن گوگل را از تلفن همراه تان را تا سر حد امکان متوقف سازید، راه دیگری را باید پیش گیرید.

برای این منظور می توانید به Settings -> Accounts & Sync مراجعه نمایید. وارد اکانت Google شوید. سپس از تنظیمات Sync برنامه های پیکاسا و گوگل فوتوز را متوقف کنید. توجه کنید هیچ گاه Remove را انتخاب ننمایید، زیرا موجب حذف کل اطلاعات، پیام ها و مخاطبین شما از تلفن همراه خواهد شد. برای حذف کامل اکانت متاسفانه راهی وجود نخواهد داشت.

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی