حذف مشخصات شما در تبليغات گوگل

google1-1024x576.jpg

 

گوگل اين حق را دارد که در تبليغات خود از نام و عکس شما به عنوان يکي از کاربران استفاده کند.

البته گوگل قابليت غيرفعال کردن اين امر را نيز براي کاربرانش فراهم کرده است که در اين مطلب روش انجام آن را به شما آموزش مي دهيم.

o703594_09560182947001820131.gif

کافيست مراحل زير را به ترتيب انجام دهيد

به لينک زير برويد:

https://plus.google.com/settings/endorsements

در مرحله بعد کافيست در پايين صفحه تيک گزينه‌ي Based upon my activity،Google may show my name and profile photo in shared endorsements that appear in ads را برداريد و بر روي Save کليک کنيد.با اين کار ديگر از مشخصات شما در تبليغات گوگل استفاده نخواهد شد.

نکته:اگر از کاربران سرويس گوگل پلاس نيستيد ابتدا از شما خواسته مي‌شود تا حساب کاربري خود را ارتقا دهيد تا پروفايل شما در اين شبکه فعال شود.اگر هم عضو گوگل پلاس هستيد مستقيماً به صفحه‌ي مورد نظر هدايت خواهيد شد.

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی